Algemene informatie


Geen vaarbewijs nodig: Voor het varen met onze motorjachten hoeft u geen vaarbewijs te hebben. Indien u geen vaarervaring heeft raden wij een vaarinstructie aan. Beginners kunnen tegen een geringe vergoeding uitvoerige instructie krijgen of zelfs een eendaagse spoedcurus. Gevorderde pleziervaarders krijgen bij de overhandiging van het schip tekst en uitleg over de boot.

Huren: Onze wisseldagen zijn op maandag en vrijdag. Vertrek om 15.00 uur, weer inleveren om 10.00 uur. U kunt een schip één of meerdere weken huren, een weekend of een midweek of een combinatie van beide: een week én een weekend of midweek. In het voor en naseizoen zijn de voordeligste mogelijkheden.

Kwaliteit en zekerheid: Wij zijn lid van de gerespecteerde branche organisaties HISWA. Dat betekent dat wij de hoogste kwaliteit bieden en u uitgebreid kunnen informeren over de talrijke routes en bezienswaardigheden. De boorddocumentatie is dan ook compleet en afgestemd op het schip.

Onze garanties:

1. Voor iedereen een geschikte motorboot

2. Wij hebben ook schepen voor onervaren vaarders

3. Jachtverhuur vanuit het watersport hart van Friesland

4. Kwaliteit, service en zekerheid voor een prachtige vaarvakantie

5. Bijna alle schepen zijn uitgerust met een boeg- en hekschroef

6. Gegarandeerd een gratis parkeerplaats (praktisch naast de boot)


Het vaargebied van de schepen is Friesland en Overijssel. Verboden gebied is Markermeer, de Waddenzee, kustwateren en het IJsselmeer (met inbegrip van het Ymeer).